Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
Friska Viljor FC

Bli medlem


Givetvis skall även du bli medlem i Friska Viljor!

Om du vill anmäla flera personer eller ett familjemedlemskap så ber vi dig skriva samtliga personers uppgifter i anteckningsrutan nedan.

BLI MEDLEM OCH SKAPA ÄNNU MERA ENERGI I UNGDOMLIGA FRISKA VILJOR!

Vi fortsätter på den inslagna banan med att utveckla unga talanger och är övertygade om att den satsningen tar oss vidare upp genom seriesystemet på litet längre sikt.

Denna säsong är siktet inställt på att tillhöra toppen av division 3 mellersta norrland. För att kunna ta det steget så har träningsdosen under vintern utökats rejält vilket inte minst påvisats under träningsmatcherna med goda resultat som påföljd. Samma positiva tendenser visar vårt pojkallsvenska lag. Deltagandet i organisationen NEF (Norrlands Elitfotboll) tillför oss mycket inom området kompetensutveckling.

Och på tal om kompetensutveckling så har det under den senaste perioden rekryterats 26 nya personer med spetskompetenser till ledningsfunktionerna inom klubben (se följande strategidokument) och fortsättning följer.

En ny hemsida och en ny visuell profil samt en mera modern logotype har skapats där gult och svart och orden FRISKA VILJOR sätts i första rum. SMS-rapporteringen från seriematcherna kommer att utökas. Matcharrangemangen är mera professionella än tidigare med intervjuer mm inför och under hemmamatcherna.

Med andra ord, det blåser friska vindar i FRISKA VILJOR! Bli medlem och häng med på den spännande resan du också!

Ps: Samtliga nya medlemmar som betalar in medlemsavgiften får en t-shirt som följer klubbens nya visuella profil.