Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Lugnvik - FV 2-3

Dagens match på Lugnviks IP ställde ett laddat gulsvart på prov.

Planen inbjöd inte till något skönspel. Vi var inställda på hoppande och skuttande bollar. Den analysen var klar. Vad som sedan krävdes var kamp och att när läge uppenbarades så skulle vi försöka spela också. Tyckte vi följde "gameplan" och fick även utdelning tidigt i matchen. Elis Karlsson satte 1-0 efter ass. av Armegio Vi fortsatte med taktiken och jag tyckte vi hade bra koll i de bakre leden styrt av Christian Sjödin som visade en bra inställning till jobbet. Efter en dryg halvtimme tryckte sedan Victor Olofsson in 2-0 ass även denna gång, Armegio. Var nog värd något mål till i första efter några heta hörnor och några hoppande bollar över fötterna på fria FV spelare. Tyvärr släppte vi in dem i matchen i den sista minuten av första. Vi fick inte undan bollen och det utnyttjade motståndarna.

Andra halvlek fortsatte vi bra. Fortsatt bra försvarsspel och även starkt spel av Emil Nilsson. Sedan i den 68' så sög Isak Sedin upp bollen och la en snygg genomspelning till Elis Karlsson som satte 3-1. 

Tyvärr så skadade sig Henrik Sandlund i slutet av andra och under hans frånvaro reducerade Lugnvik. Efter det så såg vi till att hålla tätt.

Ett väl kämpande gulsvart var värda tre poäng idag. Pigga inhopp av Johan Gustafsson och Jakob Einarsson som inte ber om ursäkt för att de är på plan. Bra kämpat alla idag. 

 

Tre (*) Christian Sjödin

två (*) Elis Karlsson

en(*) Victor Olofsson

 

 

/Johny


MÅL

 0-1  Elis Karlsson


 0-2  Viktor Olofsson

36 
 1-2  _ _

45 
 1-3  Elis Karlsson

60 
 2-3  _ _

75 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Emil Nilsson
54
 William Hansson
90
Inga utvisningar