Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Storseger i epilogen

2016-09-25


Vi ville avsluta serien på bästa sätt eftersom det gått lite knackigt sista månaden. Målet med matchen ( utöver 3p ) var att äga så mycket boll som möjligt, detta bl a med hjälp av direkt återerövring i samband med tappad boll.

Första halvlek var mycket bra från vår sida, med många fina anfall och varierat passningsspel. Korta alternativ växlades med längre bollar vilket drog isär deras försvar. Djupledslöpningarna avlöste varandra och vi kom till många rena lägen, och halvtidsresultatet stannade vid 5-1. Armegio var på g idag och stänkte in 4 bollar första 45, efter många fina förarbeten av lagkompisarna. William gjorde ett mycket vackert mål efter en hörnvariant, då han pricksköt bollen i det bortre hörnet.                                                                                                                        

De sista 45 höll vi inte samma skärpa och spelet kom inte upp i samma nivå, men ändå bjöd vi på några fina anfall. Dessutom fortsatte målproduktionen och när matchen var över hade vi gjort ytterligare 4 mål, och en mycket betryggande 9-2 seger kunde bärgas.

 

Årets U19 lag ska vara nöjda med säsongen där vi i de flesta matcher varit det spelförande laget. Vi har gått på några minor längs vägen men de har förhoppningsvis lärt oss något inför kommande säsong. Totalt sett har dock laget all anledning att sträcka på sig och ladda inför nästa års utmaningar.

3. Armegio

2. Isak

1. William


MÅL

 1-0  Armegio Liva


 2-0  William Hansson

19 
 2-1  _ _

26 
 3-1  Armegio Liva

28 
 4-1  Armegio Liva

37 
 5-1  Armegio Liva

38 
 6-1  Armegio Liva

51 
 6-2  _ _

65 
 7-2  Elis Karlsson

86 
 8-2  Pontus Hägg

89 
 9-2  Elis Karlsson

91 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 _ _ (Anundsjö IF)
34
 _ _ (Anundsjö IF)
52
 _ _ (Anundsjö IF)
69
 _ _ (Anundsjö IF)
71
Inga utvisningar