Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Första hemmasegern i höst kom idag när KB 65 slogs tillbaka med 3-1. Hygglig start av oss och ett par chanser skapades. Även gästerna hade möjligheter att ta ledningen, men Tobbe stod rätt placerad och avvärjde. Ledningen kom på en snabb omställning signerad Gurra som efter en lång löpning med boll spelade fram kapten JC (för dagen forward) till öppet mål. 

Efter målet ger vi KB lite för stora ytor framför vår backlinje och de tar över spelet. Vi fredar dock vårt mål och korrigerar våra mittfältares utgångspositioner en aning, och tar tillbaka initiativet igen. Mycket händelserika sista 5 min:

40 min  2-0  

41 min  3-0

42 min  Missad straff KB 65

I andra halvlek får vi försvara oss mycket p g a ett aggressivt spelande KB. Men också för att vi hade väldigt svårt att få fast bollen på deras planhalva (många förlorade nickdueller och andra bollar). Vi släpper dock bara till ett mål och det var kul att se att vi kunde försvara den ledning vi hade i paus. Det stärker oss inför nästa match mot Björna hemma på söndag.

Noterbart är att U17-spelaren Alex Ölund debuterade i U19 och skötte sig med beröm godkänd kryddat med ett fint 3-0 mål.MÅL

 1-0  Johan Christoffersson (ass Gustav Näsström)
Fin omställning på vänsterkanten, där Gurra serverar JC öppet mål.
24 
 2-0  Anton Larsson (ass Charlie Grundström)
Inspel till Anton som säkert placerar in 2-0.
40 
 3-0  Alex Ölund (ass Charlie Grundström)
Fint instick av Charlie till Alex som med en fin löpning in bakom backlinjen kommer fri, och med ett distinkt avslut sätter 3-0.
41 
 3-1  . .

60 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

Inga varningar
Inga utvisningar