Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Ännu en tung förlust, och nu är nedflyttningen till tvåan nära ett faktum.

Åtvidaberg är det lag som dominerar första halvlek och är snabbare i fötterna, har ett bättre passningsspel och skapar de flesta chanserna.
Man gör också 0-1, på en hörna där FV räknar in fel och en omarkerad Imad Shhadeh enkelt knoppar in bollen mitt framför mål.
FV har några spelvändningar som resulterar i målchanser, men lyckas inte komma till i avsluten.

Tom Juma tvingas utgå 5 minuter kvar av första havlek på grund av en bristning i låret och FV är tvungna att stuva om i laget.

I andra halvlek kommer FV ut och sätter bättre press på Åtvidaberg som nu har större problem i uppspelsfasen. FV börjar också skapa chanser och det känns som om en kvittering ligger i luften.

Men samtidigt skapas det ytor bakåt och Åtvidaberg är inte ofarliga i sina kontringar. Man har bl a en ribbskott och ett par andra heta chanser.

FV har också några riktigt heta chanser där bl a Jonas Nordin skjuter i insidan av stolpen på ett vinkelskott. Håkan Östberg har ett kanonläge ett par meter från mål men skjuter utanför. Fv har också bollen inne i mål vid ett tillfälle men blir avblåsta för en ojusthet just innan bollen går in.

Sista tio minuterarna forcerar FV mot Åtvidabergs mål men lyckas inte trycka in bollen, och förlusten är ett faktum.
     
Peter
Granholm
     
   
   
 
Jonas
Nordin
 

Matchstatistik

Publiksiffra:  351

MÅL

 0-1  Imad Shhadeh
En hörna från vänster där Shhadeh omarkerad enkelt kan nicka in bollen mitt framför mål.
13 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Håkan Östberg
39
 Jonas Nordin
80
 Ibrahim Atiku
91
Inga utvisningar