Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


FV får en kalldusch efter 2 minuters spel då Enköping trycker in 0-1 på en snabbt slagen frispark där FV försvaret står och sover.

Under hela första halvlek är det Enköping som visar vilja och är det lag som också spelar bäst i en match som inte kommer att gå till historien som den mest välspelande matchen i superettan.

 

FV gör en del förändringar till andra halvlek där man bl a går över till 4-4-2 och helt plötsligt får man mer att säga till om.

Nu börjar FV också skapa chanser och efter att Jonas Nordin blivit fälld i Enköpings straffområde kan Daniel Johansson kvittera på den efterföljande straffen.

FV trummar på och kan även göra 2-1 genom Jonas Nordin som påpassligt är framme när Enköpingsmålvakten tappar bollen efter ett inlägg.

 

Enköping ser nu panikslagna ut och börjar envisas med långbollar som FV inte har några större problem med.

Enköping har en nick i ribbans överkant, men närmare än så kommer man inte. Faktum är att FV var närmare 3-1 om man utnyttjat de kontringslägen man hade.

 

När domaren blåser i pipan för fullt tid har FV äntligen tagit en vinst efter en minst sagt svag höst. Men man avslutar åtminstonde snyggt med en 3 poängare.

 

Nu är det bara att ladda för nästa år, i tvåan.
     
Calle
Carlsson
     
   
   

Matchstatistik

Publiksiffra:  363

MÅL

 0-1  Johan Johansson
En snabb frispark som spelas ut på FV:s vänsterkant. Därifrån kommer ett lågt inlägg mot bakre där Calle Carlsson räddar första skottet, men Johansson trycker in returen.

 1-1  Daniel Johansson
STRAFF. Jonas Nordin blir fälld och Daniel Johansson förvaltar straffen.
60 
 2-1  Jonas Nordin
Efter ett fint anfall slår Daniel Johansson ett inlägg från högersidan där målvkaten tappar bollen framför fötterna på Jonas Nordin som behärskat kan slå in bollen i nät.
66 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Benny Olsen (Enköpings SK FK)
62
 Jonas Nordin
63
 Petter Jacobsson
92
Inga utvisningar