Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Oj, vilken tung förlust. Trots ledning i halvtid blev det förlust borta mot ett av favoritlagen i årets serie, Östersund.

 

FV började bäst i första halvleken. Zaman gjorde ledningsmålet tidigt genom att sätta ett långskott. ÖFK skapade ingenting, men det gjorde inte FV heller. Några skott utanför hade FV iaf.

 

I andra halvlek är ÖFK hetare och flyttar upp spelet, men skapar inga farliga målchanser. Kvitteringen kommer dock när en frispark skarvas i mål. Efter det så åker Mattias Norberg på två gula kort inom några minuter. Först tacklar han och vinner bollen, som belöning får han ett gult kort. Några minuter senare händer något i straffområdet vid samband med en frispark för ÖFK. Domaren visar härlig känsla och ger Mattias ytterligare en varning, och därmed rött kort...

ÖFK nickar in ledningsmålet på hörna. Efter det flyttar FV upp och försöker lyfta in bollarna i straffområdet, men ÖFK försvarar sig bra och håller sin 2-1-ledning matchen ut.

 

En tråkig tillställning där FV borde fått med sig en poäng iaf, det var inte många målchanser i matchen. Taskigt väder och dålig gräsmatta gjorde det väldigt svårspelat.

 

Nu väntar Umeå FC borta på tisdag. Nu gäller det att tagga upp inför den matchen.
     
Peter
Granholm
     
   
   
 
Maurice
Sunguti

(ut 73)

Daniel
Östman

(ut 70)
 

Matchstatistik

Publiksiffra:  512

MÅL

 0-1  Zaman Safari (ass Andreas Elfving)
Hörna av Elfving, bollen hamnar hos Zaman som skjuter direkt från sin position utanför straffområdet.
17 
 1-1  Joakim Lundstedt
Frispark som skarvas i mål.
62 
 2-1  Joakim Lundstedt
Hörna, nick i mål.
85 

VARNINGAR och UTVISNINGAR