Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


FV startade matchen riktigt bra och fick även utdelning ganska omgående på en frispark som Mattias Hägglund påpassligt var framme och styrde in.
Men Timrå kom tillbaka snabbt in i matchen och var det bättre laget efter FV:s ledningsmål. Kvitteringen kom också i den 21:a minuten.
Efter kvitteringen stagnerade Timråtrycket och FV kom åter in i matchen igen.
I slutet av halvleken skadade Håkan Östberg sitt ena knä och fick tyvärr utgå. Hur allvarlig den skadan är återstår att se i början av veckan.

Fem minuter hinner gå av andra halvlek när Timrå tar ledningen med 2-1 efter ett bedrövligt agerande i backlinjen. Tre FV spelare går bort sig nere vid egen kortlinje och bollen skickas in till en helt fristående Marcus Olofsson som enkelt kan trycka in bollen i mål bakom en chanslös Mattias Näsman i FV målet.
I och med detta mål så faller FV:s spel ihop fullständigt och Timrå har lekstuga resten av matchen. FV spelarna jobbar en och en och Timråspelarna löper 8:or runt de gul/svarta.
I sista minuten i matchen blir det även 3-1 på ett skott som ändrar riktning på Nils Bjuggstam.

Segern för Timrå är fullt rättvis och nu har FV det riktigt tungt. Spelet stämmer inte speciellt bra och man har dessutom både Håkan Östberg och Rikard Lövdahl (utgick i andra halvlek på grund av baksida lår igen) borta på grund av skador. Zaman Safari drog på sig sitt tredje gula kort och är därmed avstängd nästa match.


MÅL

 0-1  Mattias Hägglund (ass Håkan Östberg)
Frispark ute vid FV:s vänsterkant som går efter backen mot mål. Mattias Hägglund är där och styr bollen i bortre burgaveln

 1-1  André Grim
Inlägg från kanten där Grim får stå helt fri och enkelt nicka in bollen.
21 
 2-1  Marcus Olofsson
Tre FV spelare går bort sig på kanten och det blir ett inlägg till en helt fristående Olofsson som sätter bollen i mål
50 
 3-1  Nils Bjuggstam
Ett skott utamför straffområdet som tar på Bjuggstam och ändrar riktning in i mål
89 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Martin Sjöblom
 Zaman Safari
 Marcus Olsson (IFK Timrå)
Inga utvisningar