Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


I början av första halvlek känner lagen på varandra och det är Timrå som har flest lägen att komma till avslut. Men några vassa målchanser lyckas de inte skrapa fram. FV kommer in i matchen mer och mer och har kontroll känns det som. Mattias Hägglund får ett inspel snett bakåt men misslyckas tyvärr med skottet. I den 41:a minuten skjuter Fredrik Hägglund in 1-0 och det kändes såklart bra.

 

I den andra halvleken tar FV inga chanser utan försöker ligga på rätt sida. Timrå ökar trycket mer och mer och skapar ocksså några kvitteringslägen. Ett närskott efter hörna som Peter Granholm räddar via ribban och ett skott från 5 meter som täcks bort av Daniel Gelfgren är det som oroade mest. Mattias Hägglund får ett drömläge att punktera matchen med tio minuter kvar, men tyvärr så kommer målvakten ut och räddar till hörna. Domaren blåser av och vi kan vara jättenöjda med pongen, arbetsinsatsen och att vi nu har två raka segrar efter uppehållet.

 

Nu är vi spellediga i helgen, nästa lördag går resan till Skogsvallen i Luleå.

 

Ett videosammandrag från matchen kan du se här.

_____________________________________________________________________________

 

Matchbollarna är skänkta av:

Öviks Elteknik

Kvaerner

Maskincentrum

Örnbränsle Intek AB

 

YIT Projektrör

 
     
Peter
Granholm
     
   
   

Matchstatistik

Publiksiffra:  312

MÅL

 1-0  Fredrik Hägglund (ass Mattias Hägglund)
Per Olsson slår ett inlägg från höger Mattias nickar ner bollen till Fredde som dundrar på direkt. Bollen går via ribban in i mål!
41 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Per Olsson
25
Inga utvisningar