Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Denna match går inte till historien som den mest välspelade. Men vi gör ändå en helt ok insats. I början på matchen satsar Sävast offensivt och går för ett ledningsmål. De är på väg igenom ett par gånger men skapar inget nämnvärt. FV skapar väl inte heller så mycket, men den effektivitet vi får skåda i första halvlek är inte inget vi tidigare sett under säsongen. Först skjuter Zaman ett placerat skott i bortre burgaveln, sen skuter han igen. Skottet går via Björn Norén och in i mål. Rikard fixar senare en straff som skyttekung Hägglund sätter. 0-3 och det kändes förstås kanon.

Andra halvlek är ett sömnpiller där FV dödar tid och Sävast försöker anfalla. Farligaste reduceringschansen är när en frispark touchar Tobias Ålander, men Peter Granholm i målet gör en strålande räddning. Matchen slutar 0-3 och i och med Hudiksvalls seger över Infjärden så är vi klara för div.2 även nästa säsong!

 

Björn Norén gör återigen en bra insats, även om han blev trött i andra halvlek. Försvaret stabilt där framförallt Peter Granholm agerade med pondus. Sista hemmamatchen för säsongen spelas på söndag mot Infjärden.

Coach Ulander var nöjd med matchen och det nya div.2-kontraket.


MÅL

 0-1  Zaman Safari (ass Björn Norén)
Björn har bollen ute på vänsterkanten. Spelar in den till Zaman som är utanför straffområdet. Zaman skjuter ett välplacerat skott i bortre hörnet.

 0-2  Björn Norén (ass Zaman Safari)
Zaman skjuter från 25 meter. Björn står placerad vid straffområdeslinjen. Skottet träffar Björn, som styr in bollen med ryggen.
19 
 0-3  Mattias Hägglund (ass Rikard Lövdahl)
Rikard rivs ner och det blir straff. Mattias sätter den säkert i målvaktens högra hörn.
30 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

Inga varningar
Inga utvisningar