Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Säsongens sista match spelades i lördags mot Umedalens IF. Båda lagen hade varken med toppstriden eller nedflyttningsstriden att göra, så tempot och kämpaglöden i matchen blev därefter.

 

Första 45 går klart till hemmalaget och 1-0 i paus är rättvist. FV uppträder blekt och skapar i stort sett ingenting. Målet kommer i slutet av halvleken efter ett tungt långskott som Roman inte lyckas hålla. Returen skjuts i mål.

 

Andra halvan är FV klart bättre. Kvitteringen kommer tidigt när Anatolij springer sig fri på Björn Noréns fina passning. FV fortsätter att spela bra och skapar en hel del lägen att göra ett segermål på. Anatolij har ytterligare ett friläge, men slarvar bort det lite onödigt. Inbytte Henrik Näsström var också framme och oroade men vi inte in bollen i mål. Umedalen har en farlig chans efter ett hårt inlägg efter gräset. Men bollen skarvas över Romans mål. Matchen slutar 1-1 och inget av lagen var speciellt glada eller ledsna för det. Björn Norén och Erik Strömberg bäst hos Viljorna.

 

Det blev en tredjeplats i serien, fullt godkänt. Vi var ju inte precis placerade i toppen av alla experter innan serien startade. Nu väntar vila några veckor och sen startar träningen upp igen inför nästa säsong.

 

Björn Norén i en nickduell.

 

Erik Strömberg förbereder sig för att vinna bollen.

 

Luis Vasques kliver in i en närkamp.

 

Supportrarna var såklart på plats.


MÅL

 1-0  Niklas Johagen
Skott utifrån som inte Roman lyckas hålla. Returen sparkas in i tom bur.
43 
 1-1  Anatolij Ptashnyk (ass Björn Norén)
Anatolij får en fin pass i djupled och sätter friläget.
48 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Martin Sjöblom
33
Inga utvisningar