Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


En jämn första halvlek där vi har ett par lägen att sätta ledningsmålet. Nye Andreas Quist har bl.a. ett rent friläge där avslutet räddas av målvakten. Returen tar Andreas hande men försvaret hos Kuben täcker även det skottet. Kuben har också en del chanser, nick i ribban på en hörna t.ex. 1-0 kommer med två minuter kvar. Efter ett motlägg på mitten hamnar bollen ute på högerkanten. Inlägg och styrning framför målet. Kristijan reflexräddar, men tyvärr slås returen in i mål. 

 

Efter paus satsar vi lite mer offensivt och har några chanser. Ribiero helt fri men skjuter utanför. Andreas Hörnström gör mål, men domaren dömer bort det för ruff på målvakten. 50/50 på den avblåsningen. 2-0 kommer med några minuter kvar när en frispark nickas i mål via ribban. Sen händer inte så mycket mer i matchen och Kubikenborg vinner med 2-0.

 

Nu vilar vi över helgen och på måndag börjar uppladdningen inför mötet med IFK Umeå på onsdag. Bara att bryta ihop och komma igen. Betydligt bättre insats ikväll än senast mot Timrå iaf.
     
Kristijan
Opacak
     
   
   

Matchstatistik

Publiksiffra:  37
Frisparkar: 29 - 8

MÅL

 1-0  Solomon Lugero
Inlägg från högerkanten. Skarvning som Opacak räddar, men returen slås in från dålig vinkel.
43 
 2-0  Jonas Sjöberg
Kuben filmar till sig en frispark på kanten. Inlägget träffar Sjöbergs panna som snyggt nickar bollen ribba in.
83 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Andreas Quist
33
 Andreas Hörnström
55
 Martin Sjöblom
66
Inga utvisningar