Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


 

FV  började matchen starkt och hade mkt bollinnehav. I den 1:a minuten kommer dock den första kallduschen då Jocke Jönsson gör 0-1 efter en välplacerad nick på frispark. Dålig markering av oss.

Halvleken fortsätter ändå på samma sätt och frågan var väl egentligen när kvitteringen skulle komma. Men som vanligt så missar vi målchanser i massor och bollen ville inte in under de första 45 minuterna.

I andra halvlek så jämnades spelet ut en aning i början och vid en omställnig så för nämnde Jönsson som hade en egen hejarklack med sig på matchen chippa in lagets och sitt eget andra mål för matchen.
Efter målet börjar Kuben backa hem en aning o Viljorna öser på framåt. 1-2 kommer efter en lång djupledsboll av Martin som hittar Maurice. Maurice spelar in bollen snett in mot mål och med öppet mål gör Ribeiro inget misstag.

Nästa mål kommer bara några minuter senare då Sellin trycker in en ribb-retur efter ett skott från Rieiro.
Vi fortsätter att trycka på och gå för ett vinstmål och med kvarten kvar skulle det också komma. Efter en frispark från vänster så hittar Sjöblom Sellins panna och matchen hade vänt.
I slutet så kommer en fin långboll i djupet till Ribeiro från Craig och vår skyttekung spikar slutresultatet i den 90:e minuten.

Fantastiskt härlig seger och ett stryrkebesked från grabbarna att kunna vända matchen trots ett 0-2 underläge. Nästa helg väntar Timrå.


MÅL

 0-1  Joakim Jönsson
Frispark som nickas i mål.

 0-2  Joakim Jönsson
Lobb i mål.
52 
 1-2  Alessandro Ribeiro (ass Maurice Sunguti)
Maurice spelar bakåt till Alessandro som sätter reduceringen.
57 
 2-2  Mikael Sellin (ass Alessandro Ribeiro)
Ribbskott och Micke är framme på returen.
60 
 3-2  Mikael Sellin (ass Martin Sjöblom)
Frispark och nick i mål.
75 
 4-2  Alessandro Ribeiro (ass Craig Gladwin)
Frispelning och Allesandro dödar matchen.
90 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Martin Sjöblom
22
 Lee Bennett
39
Inga utvisningar