Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Trevligt slut på premiären.

 

Det satt väldigt långt inne, men till slut lyckades vi trycka in segermålet på övertid. Det råder säkert delade meningar om det var rättvist eller ej. Personligen tycker jag, om man ser till de tre jättelägena vi hade i 2:a halvlek, att vi gjorde oss förtjänta av ett segermål. Självklart ska det sägas att marginalerna var med oss i och med att det var matchens sista spark som avgjorde....

 

Vi gör ingen bra 1:a halvlek. Vi är inte tillräckligt beslutsamma i det vi gör, blir lite passiva när vi borde kliva in i press. Vi har ett par fina anfall, och det är när vi tar löpningar och sätter boll på få tillslag.

 

I 2:a halvlek rättar vi till några av de saker som inte fungerade väl i 1:a. Joel gör ett fint kvitteringsmål, och efter det tycker jag att vi sakta men säkert tar tag i spelet mer och mer. Detta, i kombination av att några av Junseles spelare börjar bli trötta, gör att vi skapar tre mycket kvalificerade målchanser att ta ledningen i matchen. Det skall också nämnas att Junsele hade ett bra läge vid ställningen 1-1, men Jocke i målet var med på noterna. Förhoppningsvis ger denna seger oss lite självförtroende som vi kan ha nytta av nästa helg i Östersund, där Alsen tar emot oss.
     
Joakim
Westerlund
     
   
   

Matchstatistik

Publiksiffra:  249
Hörnor: 12 - 6
Frisparkar: 9 - 9
Avslut:  21 - 10
- varav på mål:  11 - 4

MÅL

 0-1  Littele Eddiws Lewis

36 
 1-1  Joel Eriksson (ass Jesper Häggmark)

55 
 2-1  Mackenzie Ward (ass Martin Andersson)

92 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Joakim Westerlund
37
 Israel Wasaja
42
 Destin Meshe
89
Inga utvisningar