Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Seger i Vännäs

 

Vi fick med oss alla 3 poängen i dagens bortamatch mot nykomlingarna

Spöland/Vännäs. Detta efter mål av Joel och Martin, som föregicks av fina anfall.

 

1:a halvlek äger vi ganska mycket boll utan att skapa de riktigt heta målchanserna. Vi gör dock 0-1 där Mack bryter en passning och spelar ut till Joel som krutar in bollen. Bara någon minut senare är Mack räddande ängel på mållinjen när Jocke är överspelad. Sett till spelet leder vi rättvist, jämnt chansmässigt.

 

2:a halvlek startar vi riktigt dåligt, och de tar grepp om händelserna. Följdaktligen kvitterar de efter ca 55 min, där vi inte får bort bollen och de kan distinkt sätta bollen i gaveln. Inte så välförtjänt tar vi ledningen  ca 10 min senare efter en fin djupledsboll från Joel till Martin som i steget skjuter 1-2. Vi håller undan resten av matchen och bärgar segern.

Tyvärr hittar vi inte tillbaka till det spel vi vill ha, och sista 45 min präglas av fysisk fotboll där vi står upp mycket bra. Mack bäst i dagens FV. Även Joel ( mål och målpass ) har en framträdande roll. Alla ska vara nöjda med dagens insats där vi visar mycket bra moral, som kommer att hjälpa oss i framtida matcher.

 

                                                                   //Coach
     
Joakim
Westerlund
     
   
   

Matchstatistik

Hörnor: 4 - 5
Frisparkar: 21 - 14
Avslut:  16 - 17
- varav på mål:  11 - 8

MÅL

 0-1  Joel Eriksson (ass Mackenzie Ward)

35 
 1-1  Spelare okänd

52 
 1-2  Martin Andersson (ass Joel Eriksson)

60 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Haevenar Maloba
79
Inga utvisningar