Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


 Kort sammanfattning:

 

En spelmässigt och målmässigt jämn första halva där hemmalaget tar ledningen på ett inspel från kanten, där vi inte räknar in alla spelare och 1-0 är ett faktum. Lite frustrerande att frisparken som föregicks av inspelet spelades minst 10 m från sitt rätta ställe. Vårt kvitteringsmål var lite turligt då målvakten misslyckas med en boxning....

 

2:a halvlek startar de bättre än oss dock utan att skapa några heta lägen. Vårt 2-1 mål är vackert där bollen går via alla lagdelar och avslutas behärskat i bortre gaveln. Nicklas, Boaz, Micke och Danne var i tur och ordning inblandade i målet.

 

De flyttar fram sina positioner samtidigt som vi blir ängsliga och kommer för långt ner i banan. En följd av det blir för mycket långa bollar som vi inte får fast uppe i banan, och de kan starta om på nytt. Det skall dock sägas att vi försvarar oss bra och håller dem borta från de riktigt heta kvitteringschanserna. De har några hörnor där de vid ett tillfälle korrekt blir avblåsta för knuff precis innan de slår in bollen i mål.

 

En "moralseger" där vi visar att även när spelet inte stämmer, som i andra halvlek, så kämpar vi för varandra hela vägen in.

 

Kul att se Boaz ta för sig som han gjorde i sin första match från start i div III.
     
Joakim
Westerlund
     
   
   

Matchstatistik

Hörnor: 5 - 2
Frisparkar: 14 - 13
Avslut:  13 - 8
- varav på mål:  6 - 4

MÅL

 1-0  . .


 1-1  Martin Andersson
självmål av målvakten efter hörna av Martin
21 
 1-2  Daniel Johansson (ass Mikael Sellin)

56 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Tom Juma
36
 Destin Meshe
76
 Frans Eriksson
82
Inga utvisningar