Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Fjärde hemmavinsten för säsongen kom idag när IFK Sundsvall slogs tillbaka med 2-1 (1-1). Det började dock illa då gästerna fick straff redan i 2:a minuten. Det tog lång tid för oss att hitta rätt positioner och få till vårt passningsspel. Vi skapade dock ett par bra lägen, Danne o Joel, förutom kvitteringen som Tom behärskat slog in.

 

Vi rättade till ett par grejer i paus som gjorde att vi oftare kom rätt i vårt presspel. Vi nådde dock inga högre höjder i vårt spel denna dag. Det kändes lite stressat och ängsligt under hela matchen. Några undantag fanns dock, bl a segermålet där Boaz hittar Joel med en djupledsboll som i sin tur spelar vidare till Danne som elegant tar sig förbi sin bevakare och med en boll "snett innåt bakåt" friställer Micke - 2-1.

 

Vi har sedan många lägen att stänga matchen men tar alldeles för många felbeslut i de omställningar som uppstår. I slutet av matchen när de har en spelare utvisad är vi nära att bjuda dem på en poäng efter mycket nonchalant aggerande. Vi reder dock ut det hela, och tar sikte på lördagens match mot Brunflo på bortagräs.
     
Joakim
Westerlund
     
   
   

Matchstatistik

Publiksiffra:  212
Hörnor: 2 - 0
Frisparkar: 7 - 14
Avslut:  19 - 14
- varav på mål:  10 - 6

MÅL

 0-1  _ _


 1-1  Tom Juma (ass Joel Eriksson)

29 
 2-1  Mikael Sellin (ass Daniel Johansson)

52 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 _ _ (IFK Sundsvall)
16
 Mikael Sellin
74
 _ _ (IFK Sundsvall)
70