Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


1-0 förlust i nystarten.

Det blev förlust i bortamatchen mot Betsele när andra halvan av serien drog igång för Friska Viljor. Tyvärr var temperaturen i luften betydligt hetare än de 11 gul-svarta som äntrade den inbjudande gräsmattan i eftermiddags.

 

Betsele var redo från matchstart och visade att man var villiga att strida för de poäng som stod på spel. Vi däremot var långt ifrån införstådda på vad som komma skulle, trots att vi pratat mycket om att Betsele hemma är en annan sak än på bortaplan. De tog en ganska tidig ledning via ett friläge, och hade kort innan missat ( Jocke räddat ) en straff. Det märktes på nästintill alla inblandade att man tänkte: Det ordnar sig nog ändå, vi behöver inte gå för fullt.

Livsfarligt i en fysisk idrott som fotboll att komma till match med en sådan inställning! I andra halvan backade hemmalaget hem och bevakade sin 1-0 ledning och vi tilläts att kontrollera matchen utan att skapa så många heta chanser. Den bästa hade Micke S som i ett friläge inte riktigt fick bollen över en utrusande målvakt.

 

Vi slickar såren och ska göra allt för att studsa tillbaka redan på lördag mot IFK Sundsvall på bortaplan!
     
Joakim
Westerlund
     
   
   

Matchstatistik

Hörnor: 1 - 3
Avslut:  13 - 14
- varav på mål:  7 - 6

MÅL

 1-0  _ _

26 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Destin Meshe
16
 Daniel Johansson
18
Inga utvisningar