Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Hat trick av Destin

 

En betryggande 4-1 ledning efter dryga timmen höll på att gå upp i rök i gårdagens

hemmamatch mot IFK Umeå. Ett par fasta situationer, dock ingen het chans, var vad gästerna skapade i slutet av matchen och vi kunde hålla undan och bärga 3 poäng.

 

Destin fick för första gången i årets serie starta som forward, och som han spelade. Förutom 3 mål var han strålande och det hände saker så fort han fick eller, som vid 1-0, tog bollen. Det så viktiga spelet utan boll skötte han också genom att ständigt vara i rörelse.

 

Vi visste hur Umeå skulle spela, och formade vår taktik lite utifrån det. Alla gul-svarta skall ha en eloge för hur de aggerade i matchen, både defensivt och offensivt. Kul att se Jocke J:s första match i klubben. Han tog stort ansvar och jobbade hårt i matchens alla 90 min, trots att han inte är matchtränad. Även Boaz skall nämnas. Han bildade mittlås med säkra Niklas S och skötte det utmärkt.

Många var kommentarerna om att man aldrig sett Danne J springa så mycket på en fotbollsmatch, och det var kul att se hans inställning i går med mycket positiv energi matchen igenom.

 

Vi tar sikte på derbyt mot Höga kusten ( varför heter det SUIF i serien? ) på söndag. En match som de laddar extra för, så det gäller att vi också kommer väl förberedda!

 

 

 

 
     
Joakim
Westerlund
     
   
   
   
Daniel
Johansson

Ut 88

Destin
Meshe

Ut 92
 

Matchstatistik

Publiksiffra:  138
Hörnor: 5 - 5
Frisparkar: 10 - 10
Avslut:  15 - 17
- varav på mål:  7 - 7

MÅL

 1-0  Destin Meshe


 1-1  . .

24 
 2-1  Destin Meshe (ass Daniel Johansson)

37 
 3-1  Daniel Johansson (ass Destin Meshe)

50 
 4-1  Destin Meshe

62 
 4-2  . .

71 
 4-3  . .

86 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Tom Juma
88
Inga utvisningar