Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Mardrömsavslutning i derbyt

 

Trots att vi inte gör någon bra match på lilla, framför allt korta, Kinavallen har vi ledningen drygt 10 minuter kvar av densamma. De har några heta chanser att kvittera sista 30, mest s k " tilltrasslade situationer" där bollen studsar fram och tillbaka framför mål. Vi fredar oss med både tur och skicklighet. Själva har vi ett par, tre rena lägen att göra 0-2 men tar inte vara på de chanserna.

 

Istället kvitterar HK på nick, och på övertid förvaltar de en straff på för dem bästa sätt. Att vi sedan pratar till oss det röda kortet en stund senare gör avslutningen till en ren mardröm. Vän av ordning kan tycka att det är lite märkligt när domaren snabbt beivrar protester med den röda färgen, medans vårdslöst spel bara kommer upp till gul nivå. Så är det ibland och det skall sägas att dessa händelser inte har något med slutresultatet att göra.

 

Spelmässigt gör vi ingen bra match. Det såg det lite stressat ut på många håll hos oss idag. Tryggheten att ibland vårda bollen en stund infann sig för sällan, och det blev lite för ofta chansspel när vi skulle anfalla, med tappad boll som resultat.

 

I bedrövelsen av sent tappade poäng skall nämnas att från start debuterande Oskar Nilsson -95 ( några innhopp tidigare ) gjorde bra ifrån sig på sin plats som högerback.

 

Vi ser framåt och tar sikte på lördagens hemmamatch mot Brunflo FK.

 
     
Joakim
Westerlund
     
   
   

Avbytare

Matchstatistik

Hörnor: 4 - 1
Frisparkar: 22 - 18
Avslut:  18 - 9
- varav på mål:  11 - 6

MÅL

 0-1  Destin Meshe (ass Martin Andersson)


 1-1  Okänd Spelare

81 
 2-1  Okänd Spelare
Straff som går i mål
91 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Okänd Spelare (Höga Kusten Fotboll)
00
 Okänd Spelare (Höga Kusten Fotboll)
00
 Mackenzie Ward
40
 Mikael Sellin
50
 Joakim Westerlund
70
 Boaz Japalwonga
90