Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Fyra effektiva minuter i slutet av första halvleken lade grunden till ytterligare en hemmavinst för de gul-svarta i matchen mot Brunflo på Skyttis.

 

Vi inledde på ett bra sätt och tar kommandot i matchen med aggressivitet och ett bra passningsspel. I mitten på halvleken tar bortalaget över och vi är inte med på banan. De skapar ett par vassa lägen och tar följdaktligen ledningen med 1-0. Det enda positiva för oss är att vi efter den för oss dåliga perioden bara ligger under med 0-1.

 

Vi kvitterar till 1-1 efter ett fint anfall som Micke S avslutar i relativt tom kasse, ett par minuter senare sätter Danne 2-1 och som om det inte var nog får vi vår 1:a(!) straff som Danne distinkt sätter otagbart bakom målvakten.

 

Sista 45 kontrollerar vi förutom inledningen av halvleken då vi glömde trycka på on-knappen och Brunflo styr händelserna. Det bör påpekas att gästerna inte hade marginalerna med sig då virket träffades 3 gånger. Samtidigt tycker jag att det syns att vi är farliga när det vankas målchanser, och har förmåga att förvalta de lägen vi skapar.

 

Vi tar sikte på lördagens derby mot Älgarna. Dags för oss att förbättra årets derbystatistik som hittills inte är bra: 2 segrar, 1 kryss och 2 förluster....
     
Seth
Noble
     
   
   
   
Daniel
Johansson
 
Mikael
Sellin

UT 80
 

Matchstatistik

Publiksiffra:  20

MÅL

 0-1  Spelare okänd

29 
 1-1  Mikael Sellin (ass Daniel Johansson)

35 
 2-1  Daniel Johansson

38 
 3-1  Daniel Johansson
Straff
39 
 4-1  Oskar Nilsson

78 
 4-2  Spelare okänd

87 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Mikael Sellin
59
 Frans Eriksson
60
 Joel Eriksson
69
Inga utvisningar