Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Debutant i förgrunden.

 

I och med dagens storseger med 7-0 ( 3-0 ) blir Friska Viljor som sämst 2:a i årets div III mellersta norrland. Vi gör en bra insats i dagens match och visar från start att vi verkligen vill vinna. Det går endast 4 min av matchen när Jocke J gör 1-0 strax utanför straffområdet. Gästerna är dock inte ofarliga och fyller på med mycket folk i straffområdet när de går till anfall, precis som de gjorde i vårens möte. Vi är dock disciplinerade och tar det defensiva jobbet vilket gör att de inte får de öppna lägen de söker. Deras svaghet är spelet på egen planhalva som vi utnyttjar vid ett flertal tillfällen.

 

Vi stänger matchen när Chan gör sitt andra mål för dagen. Kul att se debuterande Chan ta för sig och vara på spelhumör, och dessutom få göra hattrick i sin första match från start! Även Theo gör sin första start idag och skall vara helt nöjd med det han presterade. Mack, för dagen forward, gör ett mål och spelar fram Frans till hans 1:a för säsongen. Jocke J även han 1+1.

 

Mycket starkt att hålla oss kvar i toppen hela säsongen trots de avbräck vi haft på vägen ( långtidsskada och flyttar ). Vi har en match kvar i serien, och den matchen skall vi vinna oavsett om den gäller något eller inte!
     
Joakim
Westerlund
     
   
   

Matchstatistik

Publiksiffra:  148
Hörnor: 7 - 6

MÅL

 1-0  Joakim Jönsson


 2-0  Mikael Sellin (ass Joakim Jönsson)

27 
 3-0  Chan Baroline (ass Niklas Sjökvist)

37 
 4-0  Chan Baroline

54 
 5-0  Frans Eriksson (ass Mackenzie Ward)

73 
 6-0  Chan Baroline

80 
 7-0  Mackenzie Ward

87 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Frans Eriksson
12
 Tom Juma
20
 Boaz Japalwonga
76
Inga utvisningar