Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Jag beklagar att den senaste rapporten har lyst med sin frånvaro. Här kommer den:

 

I första halvleken har vi ganska bra koll på händelserna och skapar oreda på Sollefteås planhalva från framför allt vår högerkant. Vi har en del lägen bl a en boll i stolpen, innan Theo efter en halvtimme nickar in ledningsmålet på en målvaktsretur. Hemmalaget skapar inte någon riktigt het chans under de första 45 min, men jämnar ut spelet mot slutet av halvleken. Tycker vi borde utnyttjat vårt övertag lite bättre målmässigt sett inför den andra halvleken.

 

I paus tvingas vi göra ett byte, vilket kan ha påverkat en del av våra spelare. Det såg nämligen så ut, för vi startar 2:a halvlek riktigt dåligt medans hemmalagets prestation går i motsatt riktning. På drygt 10 min har de vänt på steken, bl a efter en korrekt dömd straff. De gul-svarta hittar inte tillbaka till 1:a halvlekens stabila uppträdande utan har stora problem med det mesta som hemmalaget hittar på. De tar över mittfältskampen och vi har svårt att skapa de där heta kvitteringschanserna. Sollefteå punkterar sedan matchen med både 3 och 4-1 i slutet av matchen.

 

En match kvar på våromgången innan vi går till sommarvila. Vi åker till Brunflo för att försöka få med oss poäng, som på senare tid varit en bristvara för gul-svart.
     
Joakim
Westerlund
     
   
   
   

Avbytare

Matchstatistik


MÅL

 0-1  Theo af Enehielm

30 
 1-1  Rasmus Bergström

51 
 2-1  Fredrik Mähler

58 
 3-1  Jörgen Bodin

75 
 4-1  Jörgen Bodin

90 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Joakim Westerlund
55
 Fredrik Mähler (Sollefteå GIF)
60
Inga utvisningar