Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Kort om matchen:

Vi gör en bra första halvlek och gästerna skapar inte mycket på oss. De har bollen mer än oss, men det visste vi om innan att så skulle ske. Den hetaste chansen har Mack när han hinner först på en djupledsboll och petar den förbi målvakten, men tyvärr också utanför målet.

När det återstår 5 min av halvleken får Albert sitt andra gula och vi hamnar i numerärt underläge för tredje hemmamatchen i rad! Oerhört oproffsigt av Albert, samtidigt som man kan ha klara synpunkter på domarens fingerfärdighet med korten.

 

De stänger matchen ganska tidigt in på andra halvleken, och vi orkar inte vända på steken. Noterbart är att vi ett par minuter innan deras ledningsmål har en jättechans att göra 1-0 på en fin omställning, men lyckades inte förvalta den.

 

Vi går in i seriens sista 5 omgångar och det gäller att vi tar oss samman och börjar plocka poäng. Då är det viktigt att vi ger oss själva chansen genom att hålla oss borta från gula och röda kort. Vi har själva försatt oss i den situation vi nu befinner oss, och det är givetvis vi själva som måste kravla oss ur detta prekära läge.


MÅL

 0-1  Jonathan Lundqvist

51 
 0-2  Jonathan Lundqvist

60 
 0-3  Mattias Decker

75 

VARNINGAR och UTVISNINGAR