Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Bortamatchen mot Frånö, på fruktade Tuvans IP, visade sig bli en tuff nöt att knäcka för Lars-Gunnar Erikssons tappra ”Viljor”.

1-1   i paus – blev 1-1 i full tid.

”Viljornas” räddande ängel var denna gång talangfulle mittfältaren Erik Olofsson, som fixade kvitteringsmålet, 1-1. En pinne med hem till sitt kära Örnsköldsvik.

När detta skrivs, cirka en timme efter matchen slut, finns inte så mycket att gå på. .

I och med att huvudrivalen om seriesegern (?) Sollefteågiffarna vann sin match – åttonde raka – skiljer det två pinnar mellan Nipstadens stolthet och våra ”Viljor”.

Serien rullar nu vidare – nästa uppgift för ”Viljorna” blir nu på fredag när nykomlingen Gottne kommer upp till Skyttis konstgräs.

Ingen lätt match det heller. Gottnegrabbarna har varvat mediokra insatser med riktigt bra framträdanden.

Det gäller att tränare Eriksson snackar allvar med sina grabbar – det håller inte att bara ”ställa ut skorna” på det slitna konstgräset.

Nu gäller det för alla äkta Friska Viljor att ta sig upp till Skyttis. 19.30 skall alla vara på plats. Då brakar ett nytt laddat derby igång…

Och, snälla ni – ta med röstresurserna. Det kommer att behövas. Att skrika ikapp med gottneborna är inte den lättaste uppgiften här i världen…

Div III: Frånö vs Friska Viljor from Avalon-V on Vimeo.


MÅL

 1-0  Anthony Allison

27 
 1-1  Erik Olofsson
Hörna som ledar sig direkt in i mål.
37 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Ian Evans
25
 Joakim Westerlund
27
Inga utvisningar