Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


En riktigt bra första halvlek med ledning 2-0 under pausvilan kunde tyvärr inte följas upp på samma sätt in andra halvlek. Delad pott blev resultatet.

Viljorna kom ut till avspark fast beslutna att inte låta Sollefteå GIF spika seriesegern på Skyttis IP denna eftermiddag och under första halvleken såg det riktigt bra ut. God rörelse och många spelare som kunde hota. 

Bäst i Viljorna var under halvleken var tveklöst nyförvärvet Carlton McKenzie vilken Sollefteås försvarslinje hade svårt att stoppa med två mål som resultat. Dessa mål innebar en rättvis 2-0-leding i paus.

Viljorna pratade om vikten av första delen i andra i paus men när domaren blåste igång fajten igen så var det just här det falerade. Sollefteå kom ut starkare i andra och när man kom allt närmre reducering så blev hemmalagets spel allt krampaktigare.

Som resultat av detta gjorde gästerna två mål. Efter dessa jämnades matchen ut igen och det blev lite chansfattigare. 2-2 blev slutresultatet och det måste klasificeras som rättvist. Vi minns dock Rasmus Engströms friläge i 86, men det ville sig inte riktigt för den unge anfallaren.  

Summerat så var det en riktigt underhållande match och det ser lovande ut inför de avslutande omgångarna av serien och ett eventuellt kval. Nu gällre det att plocka 6p på de två kommande fajterna för att säkra platsen och därefter föhoppningsvis titta norrut för ett dubbelmöte mot det kvalplacerade laget i division III Norra Norrland. 


MÅL

 1-0  Carlton McKenzie
Saknas
25 
 2-0  Carlton McKenzie
Carlton får ett pass o djupled, vänder bort backen och avslutar snyggt med yttersidan.
34 
 2-1  Eugeniu Samson
Offensiv frispark resulterar i snabb omställning. Samson blir fri med Joakim och lägger in den i bortre.
54 
 2-2  Igor Petsch
Efter avslut och räddning kan Petsch slå in bollen i öppen kasse.
60 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

Inga varningar
Inga utvisningar