Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Matchen som sådan emot Kubikenborg var ingen större tillställning ifrån vår sida. Vi började matchen bäst och visade prov på att vi var det bättre laget och följdaktligen så tog vi också ledningen i den 19 min genom Herman Johansson efter ett fint högerinlägg ifrån Tobias Eriksson-Ehlin som Herman snyggt stötte in i maskorna. 
Vi fortsatta att dominera spelet och i den 24 min så gjorde Love Norrby 2-0 efter ett distansskott i nättaket som gick i mål via målvaktens fingrar.Efter första halvlek var ställningen 2-0 med bud på fler mål för Friska Viljor. Andra halvlek började olyckligt med ett mål i baken efter 5 min efter en rensning i eget straffområde som träffade en motspelare och stutsade in ena burgaveln. 
Resten av matchen handlade om att försöka få fart i spelet och på grabbarna men vi fick inte riktigt till det så slutet av matchen handlade om att kriga till sig segern. Med tanke på att vi har 19 avslut på mål mot Kubikenborgs 5 och har 5 ramträffar så känns segern i underkant men vi fick 3 poäng och det var det vi skulle ha.
Vi vill plussa lite extra denna eftermiddag för Love Norrby.Tobias E-E samt Wilhelm Näslund

MÅL

 1-0  Love Norrby

 1-1  Spelare okänd

 2-1  Herman Johansson

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Tobias Eriksson-Ehlin
 Herman Johansson
 Linus Thurhammar
Inga utvisningar