Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


                                         Skön seger mot Björna!

Äntligen lite värme och till och med det vanligtvis så kalla Skyttis inbjöd till en skön fotbollskväll för de ca 100 personer som sökt sig till arenan för att se kvällens batalj mellan topptippade bortalaget Björna mot FV 2.
Jag tror att alla som såg matchen fann den mycket underhållande och värd hela entrepengen.
Efter en lite trevande start så började chanserna att avlösa varandra.
Framförallt var det Chan som hade 3-4 kanonlägen efter mycket bra prestationer, den bästa avslutades med en riktig kanon i ribban!
Även Björna hade ett bra skott i duktige Emils högra stolpe, men inget mål  efter 45 spelade minuter. Fv vann dock halvleken klart på poäng!
I andra halvleks 2:a minut fick vi en hörna som Joel knorrade perfekt till en till synes svävande Chan som knoppade in bollen mycket snyggt i krysset, 1-0 och en perfekt start på andra!
Bara några minuter senare åkte Oscar Nilsson på en otäck smäll i huvudet och fick tråkigt nog lämna matchen, han verkade lyckligtvis vara i bra form efter en stunds vila.
Torres ersatte Oscar och tackade för förtroendet med att bara efter någon minut snyggt rulla in 2-0 målet. Detta efter en omdiskuterad situation där linjemannen lyft flaggan för offside och spelet liksom stannade av och nästan samtliga spelare förutom Torres stod stilla, han fortsatte mot mål och satte den säkert bakom en förvånad Björnakeeper. Framspelningen stod Joel för!
Resten av halvleken var mycket underhållande om man gillar målchanser, friläge Chan, nick i stolpen för Björna, Jocke Olssons direktskott efter en hörna var bara några i mängden!
I den 67:e kom tillslut reduceringen efter ett inlägg som Håkan Holmgren nickade in och 2-1 var ett faktum! 
Björna satsade allting framåt efter reduceringen vilket gav stora ytor för oss och visst hade vi kunnat gjort något mål till med lite flyt, men den slutar 2-1 efter en något nervös avslutning, TACK!!!
Samtliga spelare ska ha beröm för en mycket gedigen insats, men Chan måste få lite extra efter framförallt en strålande första halvlek!
Mycket roligt att se Patrik Östberg på planen igen efter ett långt skadeuppehåll och även Jocke Olsson, bägge körde på bra i 90 minuter!
Skön stämning idag, hoppas vi kan behålla den till på måndag när Nätra väntar på bortaplan!
/Peter     
Emil
Nilsson
     
   
   
     
Chan
Baroline

Ut 70
 

Matchstatistik

Hörnor: 12 - 5

MÅL

 1-0  Chan Baroline
Direktnick i mål efter hörna
 2-0  Jorge Torres (ass Joel Eriksson)

55 
 2-1  __ __

68 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Spelare okänd (Björna IF)
70
 __ __ (Björna IF)
84
 Kevin Tarberg
85
Inga utvisningar