Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Viljorna tog tag i taktpinnen direkt och redan efter dryga 10 minuter så hade hemmalaget gjort 2 mål och haft näst intill allt bollinnehav. 

1-0 kom genom ett tryck inne i gästernas straffområde där Jorge Torres släpper bollen bak till Anton Granath som enkelt placerar in bollen i gaveln och tvåan kommer på ett inlägg där Torres styr in bollen med huvudet. 

Första halvlek fortsätter med stor gulsvart dominans och i slutet av densamma är det dags för två snabba igen och bägge målen görs av Joakim Olsson på ungefär samma sätt.

Viljorna kommer med fart inanfallet och rullar upp Älgarnas försvar där bollen tillslut hamnar hos Joakim på högerkanten inne i straffområdet. I farten placerar han in både trean och fyran i bortre gaveln. 

Andra halvlek var en helt annan affär. Här når ont hemmalaget upp till samma kvallitet i sitt spel när det kommer till mittfällt och anfall. I stället får försvaret och David Johansson arbeta desto hårdare. 

Älgarna trycker bitvis på ganska hårt men hela backlinjen spelar väldigt uppoffrande och David får göra några riktigt bra räddningar för att kunna hålla nollan. 

Summerat en match med två väldigt olika halvlekar där bra anfall och bollinnehav i första byttes av med stabilt försvarsspel. 

En bra start på hösten ! 
     
David
Johansson
     
   
   
   
Jorge
Torres

UT 64
 
Tobias
Forsberg
 

Matchstatistik

Publiksiffra:  40

MÅL

 1-0  Anton Granath (ass Jorge Torres)


 2-0  Jorge Torres (ass Marco Lundqvist)

11 
 3-0  Joakim Olsson (ass Tobias Forsberg)

40 
 4-0  Joakim Olsson (ass Jorge Torres)

42 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

Inga varningar
Inga utvisningar