Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


6-1 mot Bjärtrå!

 

Som vanligt när det gäller Div 4 laget duggade återbuden tätt under matchdagen!

Men vad gör det när vi bara kan fylla på med hungriga och mycket duktiga P-17 spelare som bara kliver in och tar för sig, otroligt roligt att se!
Idag hade vi inte mindre än 7!! st och samtliga fick bra med speltid och visar med bravur att De duger även i dessa sammanhang.
Matchen började med ett bra spel från vår sida och Patrik Östberg slog gång på gång otroligt bra bollar i djupled att löpa på för våra forwards och tillslut så gav det även resultat i mål av Tobbe som klackade in bollen till 1-0 (31:a).
Det fina spelet kom av sig under en kortare period och Bjärtrå fick rulla boll alldeles för mycket, vi tog dock tillbaka taktpinnen och kunde gå till halvtidsvila med 2-0 efter en bra slagen hörna av Viktor Olofsson som tillslut nådde Marcos fot.
Patrik fortsatte att leverera sköna djupledsbollar i den andra och Tobbe kunde också göra 3-0 efter att Bjärtrås keeper missbedömt studsen på ett inlägg av just Patrik. Marcos comeback efter 2 veckors sjukdom var inte så pjåkig heller, han satte nämligen ett mål till efter att ha träffat krysset med ett precisionsskott från långt avstånd och 4-0 var ett faktum!
5-0 kom med kvarten kvar att spela. Återigen stod Patrik för framspelningen till Tobbe som drev bollen i sidled och nöp till från straffområdeslinjen.
Dessvärre fick inte Emil hålla nollan! Efter ett missförstånd mellan honom och Ståle fick han se nollan spricka, ingen större skada skedd, men tråkigt för Emil som agerade lugnt och förtroendeingivande matchen igenom.
Tillslut så fick också Herman sätta dit målet som han förtjänade så mycket.
Efter ett fint anfall som avslutades med ett snyggt inlägg från Tobias Nordgren nådde Herman högst och nickade mycket snyggt in slutresultatet 6-1!
Kan ha varit vår bästa match för säsongen och jag tror att De unga killarna som kommer in och bidrar med en härlig inställning i kombination med De lite äldre med "rätt" inställning och vilja kan vara nyckeln till framgång och god utbildning!
Patrik var idag ett lysande exempel på detta!!
Hela laget ska ha en stor eloge för i stort sett 90 minuters grym underhållning!
/Peter     
Emil
Nilsson
     
   
   

Avbytare

Matchstatistik


MÅL

 1-0  Tobias Forsberg (ass Patrik Östberg)

31 
 2-0  Marco Lundqvist

37 
 3-0  Tobias Forsberg (ass Patrik Östberg)

46 
 4-0  Marco Lundqvist

48 
 5-0  Tobias Forsberg

62 
 5-1  _ _

74 
 6-1  Herman Johansson (ass Tobias Nordgren)

85 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

Inga varningar
Inga utvisningar