Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Förlust i vårepilogen

I vårsäsongens sista omgång möttes Anundsjö 2 och FV 2 i en ganska trist tillställning där man klart kunde se att det var två lag som längtar efter lite välbehövlig sommarledighet.

Matchen var ovanligt händelsefattig för att vara en Div 4 match och bara ett fåtal chanser skapades i den första halvleken, som slutade mållös.
I den andra tycker jag att vi fick lite mer bollinnehav men anfallen kom aldrig riktigt fram till några farliga avslut och de fåtal inspel vi fick i deras straffområde kunde den rutinerade AIF keepern Leo säkert ta hand om.
Matchen kändes som en typisk 0-0 match tills Anundsjö i slutskedet fick en kavalkad av hörnor som tillslut resulterade i segermålet.
Tyvärr kom målet till efter att Jocke W (för dagen i FV målet) skulle haft en frispark efter att blivit knuffad i ryggen!
Kan inte säga att resultatet var helt orättvist och jag håller med Morgan i AIF att dom hade lite mer av allt, men någon gång borde vi ha lite tur också!
Frank Amani ska ha beröm för sin första halvlek som var strålande!
Nu väntar några veckors sommarledighet och jag tror att den kommer välbehövligt för många som har fått lite småskavanker här o där.
Höstsäsongen kommer att bli spännande då serien är mycket jämn och det kommer att bli krig in i det sista!
Ha en skön sommarvila! 
Ett särskilt tack till våra P-17 killar som visat fin inställning och gjort det bra i alla lägen, Ni är en tillgång!
/Peter

MÅL

 1-0  _ _

78 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 _ _ (Anundsjö IF 2)
29
 Patrik Östberg
90
Inga utvisningar