Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Laguppställning och byten uppdateras senare.

 

En varm och skön kväll och en grön men ojämn plan mötte oss på fredagskväll när vi anlände till den anrika och mysiga Bohedsvallen.
Vi visste att vi inte bara kunde ställa in skorna och hämta hem 3 poäng, utan att det skulle krävas fullt fokus och stridsmoral från våran sida för att vinna.
Detta såg vi inte så mycket av under första halvlek som slutade 2-1 till Undrom efter att de röda tagit ledningen i den 15:e minuten efter en strulig situation där bollen tillslut hamnade i vårat mål.
Målskytt? oklart, kan ha varit en av våra egna.
Bara 2 minuter senare kvitterade Viktor Edlund med ett riktigt snyggt distansskott som sökte sig upp i keeperns vänstra kryss.
Repliken kom nästan lika snabbt (26:e) ett perfekt inlägg från högerkanten som nådde en mycket lång och säker Undromspelare som snyggt knoppade in 2-1.
Vi ska vara mycket nöjda med att det bara stod 2-1 i paus, för vi hade inte mycket som stämde under den första halvan.
Ett byte gjordes i paus, in kom Christian Sjödin (p-17) och plötsligt började allt att fungera för oss!
Anfall efter anfall radades upp, stolpträffar (3 st) frilägen och flera bra skott utifrån och kvitteringen kom också logiskt i den 61:a minuten efter att Tobbe hann fram med en fot och kippade bollen förbi en utrusande målis som fick se bollen retfullt sakta rulla in i mål.(Ass. Niklas Byström)
Pressen fortsatte och 6 min senare var det dags igen, denna gång var det Torres som mycket behärskat dunkade in bollen i mål till höger om målvakten!
Mycket ologiskt kom då Undroms kvittering med dryga kvarten kvar, en frispark från egna planhalvan hittade en helt omarkerad Undromsskalle som nickskarvade bollen över en totalt övergiven Emil i FV-målet, så sjuuukt orättvist!
Resten av matchen var mycket spännande och nog borde vi ha vunnit efter alla chanser,Tobbes syltträff efter Torres stolpskott var värd ett bättre öde!
Spelarna ska ha en stor eloge för deras andra halvlek som var mycket bra, och efter att Undrom drabbats av en utvisning tog vi över allt!
Undrom spelade mycket bra efter sina resurser och varje fast situation blev till en farlighet.
Kul att se unge Christian Sjödin ta för sig så bra i tufft motstånd.
Tillsist måste jag bara rekommendera den magiskt goda "Trippel M" mackan som såldes på plats. När Ni besöker Bohedsvallen nästa gång får Ni inte missa den!
/Pete

MÅL

 1-0  _ _

15 
 1-1  Viktor Edlund

17 
 2-1  _ _

20 
 2-2  Tobias Forsberg

60 
 2-3  Jorge Torres

65 
 3-3  _ _

73 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Niklas Byström
28
 _ _ (Undroms IF)
40
 _ _ (Undroms IF)
50
 Tobias Forsberg
90
 _ _ (Undroms IF)
50