Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Gårdagens drabbning på Skyttis slutade i moll för FV-grabbarna.

Ett mycket starkt lag på papperet som man skulle vara mycket nöjd med i vilken div 4 förning som helst, kom inte alls upp i den klass man hade förväntat sig.
Torsk med 3-0 mot ett taggat Arnäs är inget som man kanske behöver skämmas för men de som såg matchen insåg nog att det här inte var det bästa det här laget kan prestera.
Mängder av felpass och tveksamma beslut gjorde att Arnäs kunde käka upp oss utan att egentligen behöva anstränga sig nämnvärt.
Första halvleken något bättre och några klara chanser skakades också fram Nicke H hade ett friläge och en boll på mållinjen, 1-0 där så kanske energin hade kommit?
0-0 i paus med mersmak för Arnäs.
Andra halvlek hann knappt starta innan 1-0 satt i nätet bakom David, och bara 7 min senare kommer också 2:an efter ett fint anfall av Arnäs där ex-Fv spelaren Frank avslutade snyggt.
Efter denna start av andra var vi ett slaget lag och fick egentligen inget att fungera och som extra salt i såret kom också 3-0 i den 67:e efter en frispark som nickades in efter obefintlig markering!
Kunde inte känna av hur laddningen var innan matchen, kanske för att det inte fanns någon? Hursomhelst kommer det att krävas 100% för att detta ska bli roligt och inte bara ett bortglömt år i ett lag där ingen verkar vilja spela! 
/Peter     
David
Johansson
     
   
   
     
Anton
Granath
 

Matchstatistik


MÅL

 1-0  - -

46 
 2-0  - -

54 
 3-0  - -

66 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

Inga varningar
Inga utvisningar