Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Fredagen bjöd på kvällsmatch mellan Gif Sundsvall och Friska Viljor på en höstfrisk och strålkastarupplyst Norrporten Arena i Sundsvall.

Friska Viljor ställde upp ett taggat och revanschsuget lag sedan vårens förlustmatch. Man gjorde en skaplig första halvlek trots att det på många håll syntes en onödigt stor respekt för motståndarna,och till viss del oro för att göra misstag. Istället för att våga ta chansen att mäta sig med serieledarna låste det sig. Trots det skillde endast en knapp handfull målchanser mellan lagen i halvtid,dock så var resultatet 3-0 till Gif Sundsvall.

I halvtid talades om vikten av att våga ta för sig,att våga söka till sig boll,hålla boll och bygga ett eget spel.Viljorna kom ut som ett starkare lag i andra och vände matchbilden. Efter 2 min reducerade Filip N till 3-1 med ett snyggt avslut i bortre burgaveln. Man hade ytterliggare chanser att knappa in men lyckades inte få in bollen. I dryga 20 min visade Friska Viljor att man har många goda kvalitéer både som lag och individuellt då man kunde kombinera ett stabilt försvar med en stark offensiv då man spelade jämnt med motståndet och bitvis även förde matchen. I 74 min släppte man dock in 4-1. Friska Viljor fortsatte kämpa men fick även släppa in 5-1 i 88:e min vilket även blev slutresultatet.

Som helhet var Gif Sundsvall utan omsvep det starkare laget men positivt var att våra killar kunde känna under och efter matchen att man ändå har förutsättningar att matcha upp med ett elitlag.

Dagens stjärnor går till Tobbe E-E,Viktor O , Carl L


MÅL

 1-0  Spelare okänd


 2-0  Spelare okänd

35 
 3-0  Spelare okänd

37 
 3-1  Filip Nylander

48 
 4-1  Spelare okänd

75 
 5-1  Spelare okänd

90 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

Inga varningar
Inga utvisningar