Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Lördagen den 4/10 spelade FV U17 den sista matchen för säsongen mot Strand i närheten av Hudiksvall. FV gick in i matchen med vetskap om att vi slutat på en andraplats i pojkallsvenska serien 2014. Vidare planerade ledningen dagens match utan avstängde målvakten Samuel Sjödin, avstängde mittfältsmotorn Tobias Ehlin-Eriksson och lagkapten Christian Sjödin, som vilades för att spela division 3 match under söndagen den 5/10.

 

Viljorna startade matchen starkt och tog ledningen med 1-0 efter ca 6 minuter. Ett slarvigt och energifattigt passningsspel välkomnade Strand in i matchen, utan att Strand på något sätt presterade en fotboll som förtjänade de relativt stora siffrorna i slutresultatet. Strand ska berömmas för en stark säsong och domarna i matchen för ett stabilt arbete och FV för att spelarna stundom skapade många rena målchanser. Vi stjärnar extra i matchen för Jakob Ekenberg, Linuz Thurhammar och Pontus Hägg.

 

Vid denna säsongsavslutning kan spelare och ledare summera en fantastisk säsong, där grabbar från nio olika föreningar födda 97 och 98 arbetat tillsammans med fotbollsutveckling. Vi har arbetat med allt från individuell styrka, kondition och tekning, till laganda, mentalt spel och framförallt karaktär. Att tillsammans med dessa fantastiska ungdomar sedan kunna summera FV U 17 talangutveckling under året med en andraplats är fantastiskt. Att vi dessutom i Ö-viksmått mätt har presterat en bra nivå på spelet, är på många sätt bortom ord. En stolt medaljplats både förening, spelare och ledare tar med sig vidare i våra respektive livsutmaningar. Notera i detta att andraplatsen i sig inte är den stoltaste faktorn för ledningen, mest är spelarnas utveckling mot att bli högpresterande inom fotboll.

 

Ledningen har redan i skrivande stund börjat planera för nästa fotbollsår med pojkallsvenska som avser åldrarna 98 och 99. Samtidigt håller styrelsen kontakt med undertecknade kring klubbens framtida planer för att på bästa sätt bereda fortsatta utmaningar och utvecklingsmöjligheter för de 97 som deltagit under detta fotbollsår. Tack alla spelare, föräldrar, publik och stöttepelare inom laget och föreningen för framgångarna detta år!

 


MÅL

 0-1  Jacob Ekenberg


 1-1  Spelare Okänd

28 
 2-1  Spelare Okänd

33 
 3-1  Spelare Okänd

54 
 4-1  Spelare Okänd

78 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

Inga varningar
Inga utvisningar