Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


Andra raka nollan! 
Det går bra nu för Fv:s U-19 grabbar, andra raka segern nu och inte minst 2 nollor hållna! 
Dagens match dominerades helt o hållet av FV och ledningen borde ha varit större än 1-0 efter första halvlek! Tobbe fick tillslut sätta 1-0 efter pass av Frasse. Detta efter att ha missat ett par fina lägen. Myckelgensjö var mycket bleka och ägnade sig mest åt att gnälla på domarna. 
Andra halvlek startade på samma sätt som första och 2:an kom tillslut genom ett välplacerat skott av Filip på pass av Tobbe. Myckelgensjö försökte men kom inte till några riktiga farligheter förutom i slutet då Emil fick briljera med en strålande reflexräddning! 
Emil bara växer o växer i målet o andra nollan i rad beror mycket på hans grymt säkra spel både i luften och med fötterna! Kriss Sjödin var omutlig och tillsammans med Frasse i mitten var dom planens giganter. 
Med 6 minuter kvar avslutades målproduktionen med en perfekt slagen frispark av Oliver S som lika perfekt möttes med en volley av Rasmus Engström vid den bortre stolpen och matchen var över! 
Alla var på tå från start idag och vi blir nog svårslagna om vi har denna inställning fortsättningsvis också. Blir vi bara mer effektiva i målskyttet så får nog alla lag se upp! 
Tillslut måste jag bara säga att det är grymt roligt att komma till arenor som pittoreska Georgesvallen där hela byn ställer upp för att göra det trevligt för besökarna som kommer dit! 
/Peter 
 
 


MÅL

 0-1  Tobias Forsberg

43 
 0-2  Filip Nylander

57 
 0-3  Rasmus Engström

83 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 -- - (Myckelgensjö IF)
68
 -- - (Myckelgensjö IF)
75
Inga utvisningar