Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
 
 
 

KOMMENTAR


FV2- Frånö 1-1

En perfekt kväll för fotboll och ett på pappret mycket starkt lag, så såg förutsättningarna ut inför kvällens drabbning på Skyttis.
Matchen började med ett ganska stort bollinnehav för Fv grabbarna och känslan var att det skulle kunna komma ett ledningsmål inom kort.
Som en blixt från klar himmel kom istället ett kanonskott i ribbkrysset för gästerna som dittills inte haft någon farlighet. Frånö kom in mer o mer i matchen och skapade också ett bra läge till där Emil fick sträcka ut rejält för att freda sitt mål!
Halvleken avslutades med en Fv- hörna som sånär höll på att resultera i ett ledningsmål.

Andra halvlek startade med lite avvaktande spel från bägge lagen men efter 10 min fick Tobbe ett bra läge att ge Fv ledningen men volley- skottet hamnade mitt i Frånökeeperns trygga famn!
En frispark i farligt läge för Frånö som sköts strax utanför och ett bra läge för nyinbytte Filip, skott över av "Granata" var de bästa chanserna.
Så helt plötsligt kom Marco igenom och fälldes och domaren visslade helt riktigt för straff. En straff som Marco själv mycket säkert satte i nät!
18 min återstod då av matchen. Med 5 min kvar kom då kvitteringen. Efter en hörna och lite strul fick tillslut gästerna hål på Emils långa målnolla! 
Ett farligt skott som Emil tippade över blev sista farligheten i matchen!

Fv gjorde ingen bra match och hade alldeles för lågt bolltempo, samtidigt som Frånö spelade ett disciplinerat försvarsspel och 1-1 får väl ses som ett högst rättvist resultat i en ganska tråkig tillställning.

Hett derby mot Arnäs redan på fredag och vi får hoppas på att grabbarna taggar till rejält inför denna tuffa uppgift!!
/Peter 

3* Marco Lundkvist
2* Tobias Nordgren
1* Emil Nilsson
     
Emil
Nilsson
     
   
   
     
Tobias
Forsberg
 

Avbytare

Matchstatistik

Publiksiffra:  87

MÅL

 1-0  Marco Lundqvist
Straff
73 
 1-1  _ _

84 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

 Frank Amani
55
Inga utvisningar