Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
Friska Viljor FC

Sök nyhet  

Olofsson representerade GIF Sundsvall

2014-09-03

Återigen har Erik Olofsson spelat match med GIF Sundsvall U21. Denna gång stod Hammarby IF för motståndet och Norrlandslaget vann med 2-1.

U21-serierna har gått in i slutspelsfas och GIF Sundsvall spelar i B-slutspelets grupp 3 tillsammans med Hammarby IF, IK Sirius och Östersunds FK.

Segern var Giffarnas andra raka vilket placerar dem först i tabellen. Erik spelade nu sin andra match för säsongen då han även fick chansen i en match mot Degerfors i våras.

I gårdagens match var det alltså match mot Bajen och efter ett kortare samtal med en nöjd Erik meddelar han att det gick mycket bra.

- Det kändes mycket bra i denna match, visst går det snabbare och man måste ta tidigare beslut men jag var med mycket i spelet och fick bra med beröm av mina medspelare efter matchen.

Hammarby hade ett bra lag med sig, bland annat så var Daniel Theorin i försvaret för gästerna. Matchen var jämn och det var Hammarby som tog ledningen men Giffarna kvitterade på fast situation och avgjorde när det var ca 10 minuter kvar.

Erik som spelade ytter i denna match fick spela 90 minuter och intresset för Erik finns kvar från Sundsvall som redan nu har önskemål om ytterligare en match i höst. Därtill finns även intresse från Gefle IF som ställt en förfrågan om han är tillgänglig för U21-spel. 

- Erik har under detta år fått chansen att visa upp sig i "norrlandsfönstret" och det är roligt att det går bra för honom och att det finns intresse från flera klubbar. Från klubbens sida gäller det att hitta en balans så att han fortfarande kan hålla fokus på det vi gör under resten av säsongen. Men om jag känner Erik rätt så ska det inte vara några problem, säger sportchef Andreas Fahlgren.

Match mot Gottne härnäst är på agendan för Erik och alla i Gulsvart.

- Japp! Inga problem att motivera sig där, vi har en liten revansch att utkräva. säger Erik.


 Gilla (337)

Kommentarer saknas!
Bli den första att kommentera denna nyhet genom att klicka på Skriv kommentar nedan!
 
För att undvika spam i kommentarstrådarna så önskar vi att du skriver in förljade kod i nedanstående ruta.

Observera att även om bokstäverna är blandat stora och små så skall du skriva med små bokstäver.