Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
Friska Viljor FC

Sök nyhet  

Magisk helg även för U17 gruppen i Östersund.

2017-10-22

Friska Viljors organisation kring U17 fick en inbjudan att delta i Northern Elite Trophy. I utmaningen ingick att spela med lag i U17 och U16 . Stort tack till Domsjö IF, Själevad IK, BK Örnen och Hägglunds IoFK för lån av spelare till U16.

Summering av U16 - ett nykomponerat lag som bjöd på en frejdig anfallsfotboll. Kloka och bra utbildade killar som startade med seger mot IFK Östersund med 3-2 efter att legat under med 0-2 i halvtid. Match två mot ÖFK akademi blev en lätt seger med 3-1, avslutade med 1-1 mot Järfälla. Ett Järfälla som ska spela Ligacupen för U16. Grabbarna kommer av efter matchen och är besvikna över att de inte vinner. Vi ledare kan bara stämma in i deras analys.

Summering U17 - FV åker upp med alla sina 00er i klubben plus ett lån på Pelle Olofsson från Anundsjö IF. Stort tack för att vi fick låna Pelle!! Det har varit en fröjd för oss ledare att fått lära känna dessa killar under två år i klubben. Se deras utveckling som människa såväl som fotbollsspelare. Seger i fredags mot ÖFK akademi med 2-1, följdes upp med seger mot Skellefteå akademi med klara 3-1. Avslutade mot ett hopplockat IFK Östersund(ska spela Ligacupen U17) med någon överårig spelare oxå. Spelare som spelat med IFK i Div2, Frösön i Div 3 och IFK lag 2 i Div 4. Vi startar otroligt bra och skapar fem solklara chanser på första sex minuterna. Linus gör sedan 1-0. Vi fortsätter dominera men slår av på takten något och IFK jobbar in sig i matchen och kan kvittera efter 7 min av andra. Sedan får IFK en tveksam straff som leder till 1-2. Vi gör några byten och visar upp en frejdig desperation att vilka kvittera. Går ner på en tre backs linje och skapar några halvchanser innan Kedir på en retur trycker in 2-2. Blandade känslor efteråt, vi skapade så många fler chanser (12-5 i avslut) än motståndarna så vi faktiskt skulle ha vunnit:)

 

Totalt sett har alla 33 killar bidragit till en fantastisk stämning i helgen! Två känslor för oss ledar, slutet på något fantastiskt men även början på något ....


 Gilla (246)

Kommentarer saknas!
Bli den första att kommentera denna nyhet genom att klicka på Skriv kommentar nedan!
 
För att undvika spam i kommentarstrådarna så önskar vi att du skriver in förljade kod i nedanstående ruta.

Observera att även om bokstäverna är blandat stora och små så skall du skriva med små bokstäver.