Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
Friska Viljor FC

Sök nyhet  

Avspark: Umeå FC Akademi - Friska Viljor FC

2019-09-27

 

Så var det dags att lämna länet för sista gången den här säsongen, i seriesammanhang i varje fall...
 
Motståndarna från akademin i Umeå är alls inte att leka med. De har vållat problem för
samtliga lag i norrtvåan hittills. Lagets spelare växer tydligt för varje match de får under division 2-bältet. En skickligt drillad och homogen grupp med ett starkt driv, kort och gott.
 
Vårt senaste möte var i mitten på juni då vi tillslut lyckades vända och vinna efter mycket möda med 3-2. Herman Johansson avgjorde då med en minnesvärd soloräd längsmed kortlinjen. Förutsättningarna är ungefär desamma för oss nu som då så räkna med en jämn och tuff tillställning.
 
Vi har tränat på riktigt bra i veckan. Viktigast nu när det börjar bli sent på säsongen är att verkligen hålla humöret, entusiasmen och motivationen uppe. Samt att undvika skador givetvis. Något jag tycker vi ändå klarat relativt väl. Det finns, tack och lov, många bra människor och karaktärer i vår grupp vilket naturligtvis gör det lättare för alla.
 
Dagens match på Nolia 1 startar klockan 19, som sig bör då det gäller kvällsdrabbningar. Ni som inte har möjlighet att följa oss på plats hänvisas med fördel till diverse livescoresajter. Hursomhelst så går vi, i vanlig ordning, för seger.
 
Erik Johansson

 Gilla (190)

Kommentarer saknas!
Bli den första att kommentera denna nyhet genom att klicka på Skriv kommentar nedan!
 
För att undvika spam i kommentarstrådarna så önskar vi att du skriver in förljade kod i nedanstående ruta.

Observera att även om bokstäverna är blandat stora och små så skall du skriva med små bokstäver.