Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
Friska Viljor FC

Sök nyhet  

Bra avslutning på en bra säsong

2019-09-30

Friska Viljors U17 fick avsluta serien med ytterligare en fin prestation. Fullständig dominans över 90 minuter på ett Jämtkraft Arena i Östersund. Trots att matchen inte gällde något mer än vår heder så gör vi över 90 minuter kanske vår stabilaste match med inga svackor alls i spelet säger tränare Roger Westin. Kunde varit minst de dubbla i målskörd om vi varit lite kyligare i alla våra avslutslägen fyller ass tränare Patrik Wågström i.

Alla U17 killar ska vara nöjda med sin och lagets prestationer. Vi har blivit bättre och bättre ju längre säsongen gått. Alla killar i truppen har fått starta matcher, både i vår egen P17 serie men även i P19 serien. Om det inte hade varit för Kubikenborgs kvittering borta i 90 minuten, så hade det blivit serieseger också.

För oss ledare är det alltid så roligt att se den individuella utvecklingen bland våra spelare :) Här har det hänt mycket och nu önskar vi våra 02er lycka till nästa år i U19.

Våra 03er fortsätter träna inför eventuellt att de blir uttagna till Distriktslaget som skall spela cupspel i Sundsvall 15-17 november

Alltid så roligt att få vara med dessa killar avslutar materialare Tobias Häggström


 Gilla (180)

Kommentarer saknas!
Bli den första att kommentera denna nyhet genom att klicka på Skriv kommentar nedan!
 
För att undvika spam i kommentarstrådarna så önskar vi att du skriver in förljade kod i nedanstående ruta.

Observera att även om bokstäverna är blandat stora och små så skall du skriva med små bokstäver.