Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
Friska Viljor FC

Sök nyhet  

Avspark: Friska Viljor FC - Piteå IF FF

2019-10-05

 

Seriens sista hemmamatch väntar idag på Skyttis IP. Förutsättningarna för hemmafavoriterna är enkla. Bara seger gäller! I alla fall om man tänkt sig att, även fortsättningsvis, blanda sig i kampen om en kvalplats till division 1. Det blir såklart en grannlaga uppgift att hämta in Ytterhogdals försprång på sex poäng och elva plusmål efter härjedalingarnas seger på fredagskvällen. Men vi ger inte upp!
 
Motståndarna för dagen, Piteå, ligger inför matchen på en femteplats i tabellen. Sex poäng efter oss med två omgångar kvar. Laget har mycket kvalitet och spelar en småtrevlig och finurlig fotboll. I senaste omgången gick man en holmgång med rivalen, tillika seriesegrarna IFK Luleå. De senare lyckades, efter många om och men, avgå med en uddamålsvinst (2-1) och därmed säkra seriesegern.
 
För oss är det alltså kvalplatsen vi vill åt. Vår senaste insats mot akademin i Umeå var verkligen strålande så förhoppningsvis har vi lyckats konservera den formen. Vi är, så gott som, skadefria och taggade till tänderna!
 
På sedvanlig matchstartstid, dvs. 14:00 idag, rullar vi igång. Varmt välkomna att heja fram våra grabbar för, eventuellt, sista gången i år. Laget har under alla omständigheter gjort en fantastisk säsong och har verkligen förtjänat alla ovationer.
 
Erik Johansson

 Gilla (184)

Kommentarer saknas!
Bli den första att kommentera denna nyhet genom att klicka på Skriv kommentar nedan!
 
För att undvika spam i kommentarstrådarna så önskar vi att du skriver in förljade kod i nedanstående ruta.

Observera att även om bokstäverna är blandat stora och små så skall du skriva med små bokstäver.