Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
Friska Viljor FC
Friska Viljor FC

Sök nyhet  

Avspark: Kramfors Alliansen - Friska Viljor FC

2019-10-13

 

Serieavslutning och allt att spela för. En härlig utmaning! Möjligheterna att nå kval är såklart små, men vi kommer ge allt och har allt att vinna, till skillnad från Kramfors som måste ta tre poäng för att inte degraderas.
 
Vi har annars vanligtvis haft svårt mot Kramfors på bortaplan. De två senaste årens möten i Ådalen har slutat med seger för de blåvita. Motståndet har, den prekära tabellpositionen till trots, heller aldrig fallit igenom helt i sina matcher under säsongen (största förlustmarginalen i år är tre bollar). Så givetvis kommer det bli stentufft även denna gång, i synnerhet då att vinna med ett betydande antal plusmål (vi behöver ta in 6 på Ytterhogdal). Men känslan är, återigen, att vi har allt att vinna och kommer att ge allt och mer därtill. Sedan återstår det att se hur långt det räcker. Avgörandet ligger ju som bekant även i IFK Luleås händer för vår del i deras möte med Ytterhogdal. Det vi kan påverka är ju dock bara vår match mot Kramfors så det är där fokuset ligger hos oss.
 
Det ska i alla händelser bli intressant. Samtliga matcher startar, som sig bör, samtidigt 14:00 då det är sista omgången. Må bästa lag vinna!
 
Erik Johansson

 Gilla (177)

Kommentarer saknas!
Bli den första att kommentera denna nyhet genom att klicka på Skriv kommentar nedan!
 
För att undvika spam i kommentarstrådarna så önskar vi att du skriver in förljade kod i nedanstående ruta.

Observera att även om bokstäverna är blandat stora och små så skall du skriva med små bokstäver.