KOMMENTAR


Puh!

Den segern satt långt inne. Men ett vilt krigande bortalag ( för dagen i vita dräkter, tack Bjärtrå för lånet ) fick till slut utdelning på ett överlägset bollinnehav.

Det skall sägas att vi gjorde en bra match på planens två 3:e delar. Detta på en mycket ojämn gräsplan. På den sista delen var vi dock för kvällen lite uddlösa, med framför allt för få avlossade skott. Bjärtrå försvarade sig förtjänstfullt men hade ytterst lite chanser att skriva hem om. 

En mållös första halvlek med några halvchanser för oss var vi inte nöjda med, och vi rivstartade andra med ett friläge som dock inte resulterade. Viljorna försökte fortsätta att hålla ett högt bolltempo för att trötta ut det vilt kämpande hemmalaget, men lyckades inte ta ledningen. Ett sista desperat försök att ta alla 3 poängen gjordes med knappa kvarten kvar. Ut med en försvarare och in med en offensiv mittfältare, med uppställningen 1-3-4-3 ( egentligen 1-3-1-2-1-3... ).

Ett missat friläge med ett par minuter kvar hindrade inte det unga FV att fortsätta försöka med alla medel. Efter ett snabbt inkast vid mittlinjen skarvades bollen fram till den djupledslöpande Alex Ölund som blev stor matchhjälte. Mycket skön seger, och kul för grabbarna att det gav resultat att fortsätta driva på tills pipan för slutsignalen ljöd.

Stor eloge till samtliga aktörer med ett extra plus för kloke Ludvig K på mitten. Även till Alex Ö som, förutom målet, tog många fina offensiva löpningar. Slutligen även ett omnämnande till de bollsäkra mittbackarna Jesper K och Calle N som hade många fina uppspel ( f a första 45 ).

 MÅL

 0-1  Alex Ölund (ass Willy Sedin)
På övertid kommer Alex loss i straffområdet och sätter matchens enda mål.
92 

VARNINGAR och UTVISNINGAR

Inga varningar
Inga utvisningar