Friska Viljor FC

3 poäng i Junsele

2019-06-04

För andra året i rad vinner vi mot bollskickliga Junsele på bortaplan. En stark insats av det unga gulsvarta laget, som fick spela med en man mer i 70 min. Detta sedan deras högerback satsat våldsamt med sträckt ben och full sula mot en felvänd Jonte P på vår planhalva (!). 

Det krävdes dock överläggning mellan HD och AD innan det blev rätt (rött) kort för förseelsen. 

I övrigt en ganska jämn tillställning fram till utvisningen. Av förklariga skäl tog vi över spelet mera efter densamma. Totalt sett en ganska jämn och stundtals välspelad första halvlek där vi gör 0-1 på en frispark efter en halvtimme genom Natte Björnler.

Andra 45 tar vi över mer och mer, och skapar många fina lägen. Framför allt anfaller vi via kanterna med inspel och inlägg. Vi gör två men skulle, sett till chanserna, ha gjort minst det dubbla. En duktig målvakt tillsammans med lite oskärpa i boxen satte dock stopp för målproduktionen.

Tyvärr tillåter vi dem att reducera i slutet. Förvisso på ett fint nickmål, men ett alldeles för släpphänt försvarsspel föranledde att Melker i målet inte fick hålla nollan denna afton. 

En fullt godkänd insats i västra Ångermanland denna härliga försommarkväll. Noterbart är att Simon Hägglund svarade för ett mål och en assist när han byttes in i 46:e minuten. Snyggt!


Kommentarer saknas!
Bli den första att kommentera denna nyhet genom att klicka på Skriv kommentar nedan!
 
För att undvika spam i kommentarstrådarna så önskar vi att du skriver in följade kod i nedanstående ruta.

Observera att även om bokstäverna är blandat stora och små så skall du skriva med små bokstäver.