Friska Viljor FC

Avspark: Friska Viljor FC - Kramfors Alliansen

2019-06-07

 

 
Ikväll är det ådalslagets tur att besöka vår gröna äng. Laget kommer närmast från en 0-2 förlust mot serieledande Skellefteå efter att bägge målen fallit sista kvarten. Man börjar så smått se ljuset i tunneln vad gäller den trassliga skadesituation som hängt i en längre tid och de riskerar att bli en obehaglig överraskning för oss om vi inte är på tå från start.
 
Vi har också en smula åderlåten trupp då vi har avstängningar på såväl Isak Sedin som Tobias Forsberg. Det är naturligtvis inte optimalt. Men våra ersättare är självklart hungriga på att visa att de är minst lika bra så ingen större oro egentligen.
 
Matcherna mot Kramfors brukar av hävd bli intressanta och målrika tillställningar, med en del känslor, som det anstår ett ångermanlandsderby. Senaste mötet i höstas på Kramfors IP förlorade vi med 3-2. Så det är med andra ord en revanschsugen gulsvart elva som äntrar Skyttis.
 
Vi siktar såklart på tre poäng. Men är väl medvetna om att underpresterar vi det allra minsta så är chansen stor att vi kammar noll. Det väntas fortsatt sommarväder imorgon så hoppas att så många som möjligt letar sig till Skyttis trots att det gått lite inflation i derbyn på slutet. Fotboll gör sig bäst live! Matchen startar 19:00. Varmt välkomna!
 
Erik Johansson

Kommentarer saknas!
Bli den första att kommentera denna nyhet genom att klicka på Skriv kommentar nedan!
 
För att undvika spam i kommentarstrådarna så önskar vi att du skriver in följade kod i nedanstående ruta.

Observera att även om bokstäverna är blandat stora och små så skall du skriva med små bokstäver.