Friska Viljor FC

Ännu en derbyseger och Viljorna nya serieledare!

2019-06-08

 

 
Trots avsaknad av flera ordinarie spelare samt ett Kramfors som visade sig klart bättre än vad tabellplaceringen antyder, lyckas hemmalaget bärga alla poängen efter 2-0 på Skyttis. 
 

Vi tar ledningen redan i den första minuten sedan Mikael Norberg hittat in med ett inspel efter marken som Herman förvaltar via en vacker direktskarv. Vi radar sedan upp ett antal ytterligare målmöjligheter utan att få utdelning. Ju längre halvleken framskrider desto mer får dock Kramfors att säga till om. Vi blir kanske lite överoptimistiska och ådalingarna skrapar fram några riktigt heta chanser som mycket väl kunnat resultera om inte Seb varit omutlig i buren för kvällen.

I andra ser vi till att täta till och de tre poängen blir prio nummer ett. Herman gör tvåan efter en grötig situation i straffområdet och efter det mattas de blåvita betänkligt. Segern känns sedan aldrig mer hotad.

 
Summa summarum en dag på jobbet. Vi gör vad vi behöver utan att prestera på topp. Men KA ska ha all heder av sin insats och fortsätter man som mot oss så kommer säkert poängen att rulla in vad det lider. Hos oss är Herman bäst med ett nytt klassframträdande, Araya gör ett mycket gott dagsverke liksom redan nämnda Seb i mål.
 
Nu väntar ett litet längre uppehåll (till nästa söndag) innan det vankas toppmöte igen. Då vi ska kuska iväg till Norrbotten och Piteå. Tack för ordet!
 
Erik Johansson

Kommentarer saknas!
Bli den första att kommentera denna nyhet genom att klicka på Skriv kommentar nedan!
 
För att undvika spam i kommentarstrådarna så önskar vi att du skriver in följade kod i nedanstående ruta.

Observera att även om bokstäverna är blandat stora och små så skall du skriva med små bokstäver.